Póthaj nagyker hajfeldolgozás

Póthajak előkészítése hajpótláshoz

Copfok kézi tresszelése és tincsezése igény szerint,
a legnépszerűbb hajhosszabbító eljárásokhoz

Póthajak előkészítése hajhosszabbításhoz

 

A hajkereskedésünkből megvásárolható hajak több országból érkeznek, és az átvételt megelőzően már átesnek egy előzetes minőségellenőrzésen. Kizárólag festetlen, frissen levágott copfokat vásárolunk fel, és az ellenőrzés során megbizonyosodunk azok 100%-os tisztaságáról; hogy valóban festetlen és sem káros vegyi- vagy hőkezelésen nem esetek át, illetve a copfok szálhelyességéről. Ezt követően a nyers hajak a Póthaj nagyker hajfeldolgozó részlegéhez kerülnek, ahol szétválogatás és ismételt ellenőrzése követően megkezdődik a megrendelők igénye szerint történő póthaj előkészítés, és kínéletes színre festés. A hajfeldolgozás minden esetben kézzel történik, a magas minőség biztosítása érdekében nem használunk gépeket. A póthajak előkészítésekor a copfos kiszerelés hosszánál legfeljebb három centimétert veszíthet a póthaj a hosszából. A többlépcsős minőségellenőrzés és kizárólag emberi munkaerő alkalmazása lehetővé teszi, hogy vásárlóink számára folyamatosan biztosítani tudjuk a már megszokott minőséget.

 

Póthaj tincsezés

Az osztályozott copfokat, kartácsba tesszük /a megfordult szálírány elkerülése végett/, majd kitincsezzük, melyhez megbízható minőségű olasz kristálykeratint alkalmazunk. Az általunk készített tincsek többféle hajhosszító eljáráshoz készülnek, igény szerint alkalmazhatók mikrogyűrűzéshez, keratinos hőillesztéshez és hüvelyes eljáráshoz is.

Póthaj tresszelés

A levágott copf osztályozásra kerül /a rövid hajszálakat kifésüljük belőle, szálrahúzzuk/, majd tresszpad segítségével kézzel felfűzzük a póthajat. A méretre fűzött hajat többször vékonyan átvarrjuk, mely tökéletesen a fejhez simul, a gépi tresszeléssel ellentétben. Igény esetén melírozott tresszkészítést is vállalunk. Az elkészült tresszelt hajsorok alkalmazhatók hagyományos hajfelvarráshoz, és gyűrűs varráshoz.

Csatos haj készítése

A levágott copfokat felfűzzük /tresszeljük/, majd géppel levarrjuk a vásárló által megadott szélességű szimpla vagy dupla sorokban. Ezt követően a tresszelt póthajra rávarrjuk a szilikonos tresz csatokat, amellyel könnyedén és jól rögzíthető lesz a saját hajhoz. Alkalmi, de akár a mindennapi viselethez is kényelmes és praktikus. Felhelyezése nagyon egyszerű, pár percet vesz igénybe.

 

 

Póthajak színre festése

 

Színre festés: Ritkán van olyan szerencsénk, hogy saját hajunkhoz színben pontosan illő póthajat találunk, így szinte minden esetben szükséges a póthaj színre festése. Tapasztalataink és több éves szakmai múltunk garantálja, hogy a különböző vegyszeres kezeléseket is első osztályú minőségben tudjuk elkészíteni. Minőségi alapanyagaink használatával festett hajaink minősége a natúr copfok minőségével vetekszik.

Szőkítés: A póthajak felvilágosítása/ szőkítése a lehető legkíméletesebb eljárással történik, így garantálva azt, hogy nem fog rövid időn belül a haj vége lekopni/ letöredezni, filcesedni, szöszösödni. A póthajak szőkítése időigényes, szakértelmet követelő munka. A saját hajak szőkítésétől eltérően a póthajak szőkítése egy lassú, kíméletes folyamat, amelyhez egy speciális folyadékot /kifejezetten póthaj világosításához való/ adagolunk, ezzel is kímélve a hajat, hogy annak hordási ideje minél hosszabb ideig tartson. Nincs szilikon bevonat, nincs savval történő maratás, kíméletlen eljárás, amelytől rövid időn belül hordhatatlan, töredezett és szöszös lesz. Időt, pénzt nem spórolva több éves tapasztalattal rendelkezünk, a legjobb minőségű professzionális termékekkel dolgozunk.

ELÉRHETŐSÉGEINK

  • Telefon: +36 70 513-36-31
  • Email: info(kukac)pothaj.info

CÉGINFO

  • Vip Hair Extension Kft.
  • 1053 Budapest, Károlyi utca 11. B. 1. em. 1.
  • Asz.: 26319487-2-41
  • Bsz.: 11705060-21452615