Póthaj nagyker garancia

A Póthaj Nagyker kizárólag 100%-os

természetes emberi, szálirányos póthajakat kínál,
melyek eredetiségére garanciát vállal

Póthaj garancia - Vásárlói tájékoztató

Kérjük hőhatással és fokozott mechanikai hatással járó hajformázás, illetve a póthajak felhelyezését megelőzően feltétlen olvassa el az alábbi tájékoztatót!

 

Az eladó a vevőt a termék átvételekor, és szükség esetén a vásárlást megelőzően részletesen tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról, azonban fodrászati ismeretek továbbadására nem köteles, így a helytelen kezelésből, felhelyezésből adódó esztétikai hibákért és károkért felelősséget nem vállal.

A vásárló nem érvényesítheti garanciáját a póthaj festése, szőkítése, dauerolása, színezése, és egyéb módon történő vegykezelése után. Tincses póthajak esetén a rögzítéshez felhelyezett keratin bármilyen jellegű vágása, roncsolása szintén garanciavesztéssel jár. Ezekben az esetekben higiéniai okok és minőségromlás miatt a terméket cserélni és visszavásárolni nem áll módunkban.

A vevő tudomásul veszi, hogy a felhelyezett póthajért, és annak költségéért a kereskedésünk nem vállal felelősséget. Amennyiben a nálunk vásárolt póthaj már felhelyezésre került, és garanciális cserére szorul, az eltávolítás és az ismételt felhelyezés díja a kereskedésünket nem terheli.

A nálunk vásárolt és kereskedésünk szakemberei által feldolgozott (tincsezett és tresszelt) póthajakat minőségi kifogás esetén - mint gubancolódás vagy rasztásodás - a vásárlástól számított 14 napon belül kicseréljük. A cseregarancia nem vonatkozik azokra a copfokra, melyeket kereskedésünkön kívül dolgoztak fel, készítettek elő hajpótlásra.

A legjobb minőségű póthaj hordhatóságát is kényelmetlenné, és problémássá teheti a nem szakszerű felhelyezés. Így a nálunk vásárolt, de más szalonban illetve más szakember által felillesztett hajak hullásáért, és egyéb az illesztés minőségéhez köthető problémákért kereskedésünk nem vállal felelősséget.

A vevő tudomásul veszi, hogy a forró hajszárító és hajvasaló megrövidítheti a póthaj és az illesztés élettartamát, jelentősen ronthat a póthaj minőségén, amire kereskedésünk nem vállal garanciát.

Minden haj, ez igaz a póthajakra is, másképpen reagál bizonyos műveletekre, legyen szó hajfestésről vagy hajformázásról, illetve más-más módon reagálhatnak a különböző környezeti hatásokra. Ebből kifolyólag az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért kereskedésünk nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben a megvásárolt póthajjal bármilyen műveletet szeretne végezni, ajánlott néhány tincsen kipróbálni, és csak a megfelelő eredmény tapasztalva alkalmazni az egész hajon.

Garanciát vállalunk, hogy a kereskedésünkben megvásárolható póthajak 100% emberi, egy fejről levágott szálirányos hajak, nem tartalmaznak műszálat és egyéb összetevőket, illetve a feldolgozást megelőzően -és követően sem lettek kitéve a póthaj élettartamát csökkentő káros vegyi hatásoknak.

ELÉRHETŐSÉGEINK

  • Telefon: +36 70 513-36-31
  • Email: info(kukac)pothaj.info

CÉGINFO

  • Vip Hair Extension Kft.
  • 1053 Budapest, Károlyi utca 11. B. 1. em. 1.
  • Asz.: 26319487-2-41
  • Bsz.: 11705060-21452615